Cuțit pentru carne 20 cm Takumi Line

-50% reducere!
în stoc

#VALUE!

Cuțitul pentru carne Takumi Line cu o lungime a lamei de 20 cm este un instrument de top pentru iubitorii de preparate din carne. Datorită lamei realizate cu precizie din oțel german, garantează tăierea lină și precisă chiar și a celor mai exigente bucăți de carne. Mânerul din lemn de măslin nu numai că atrage atenția prin aspectul său unic, dar asigură și o prindere stabilă și confortabilă, ceea ce îl face un instrument obligatoriu pentru fiecare bucătărie.

Pentru a menține lama cuțitului osTIGAE ascuțită cât mai mult timp, vă recomandăm să-l spălați manual în apă rece și să evitați mașina de spălat vase. Puteți menține mânerul din lemn în stare impecabilă tratându-l în mod regulat cu ulei de măsline sau ulei mineral de calitate alimentară, care va preveni uscarea și crăparea.

Material lamei

Material de mâner

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.