Cuțitul pentru carne Takumi Line cu o lungime a lamei de 20 cm este un instrument de top pentru iubitorii de preparate din carne. Datorită lamei realizate cu precizie din oțel german, garantează tăierea lină și precisă chiar și a celor mai exigente bucăți de carne. Mânerul din lemn de măslin nu numai că atrage atenția prin aspectul său unic, dar asigură și o prindere stabilă și confortabilă, ceea ce îl face un instrument obligatoriu pentru fiecare bucătărie.
Pentru a menține lama cuțitului osTIGAE ascuțită cât mai mult timp, vă recomandăm să-l spălați manual în apă rece și să evitați mașina de spălat vase. Puteți menține mânerul din lemn în stare impecabilă tratându-l în mod regulat cu ulei de măsline sau ulei mineral de calitate alimentară, care va preveni uscarea și crăparea.
Material lamei | |
---|---|
Material de mâner |
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.